Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Totul e permis in dragoste" by Kerrigan Byrne # Book PDF Kindle ePub Free

Totul e permis in dragoste

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Totul e permis in dragoste
  • Author : Kerrigan Byrne
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4893 KB

Description

SERIA „DIAVOLII ÃŽNGENUNCHEAÈšI “
Frumoasa, faimoasa È™i sclipitor de inteligenta, Lady Alexandra Lane a È™tiut întotdeauna sa-È™i poarte singura de grija. ÃŽnsa nimeni nu s-ar aÈ™tepta ca trecutul ei sa ascunda secrete întunecate – secrete pentru care este È™antajata an dupa an. Acum, când starea financiara a familiei a devenit extrem de precara, Alexandra vede o singura soluÈ›ie: să se casatoreasca numaidecât cu unul dintre cei mai bogaÈ›i barbaÈ›i eligibili. Chiar daca acesta are reputaÈ›ia unui adevarat diavol.
Piers Gedrick Atherton, duce de Redmayne, cauta razbunare È™i primul pas în acest sens este sa își aleaga o soÈ›ie. ÃŽnsa, pentru un barbat cunoscut drept Teroarea din Torcliff, nu este o sarcina chiar uÈ™oara sa cucereasca inima – sau macar mâna – unei femei. Și totuÈ™i, Alexandra apare în viaÈ›a lui ca sclipirea unui fulger. Când ea își propune casatoria, Piers își da cu uÈ™urinÈ›a seama ca necazurile paÈ™esc È™i pe urmele ei, nu doar pe ale lui. Dar spiritul ei liber, isteÈ›imea È™i gentileÈ›ea, deopotriva cu frumuseÈ›ea incredibila trezesc în el dorinÈ›e feroce. Și tocmai de aceea va face tot ce este posibil pentru a o È›ine în siguranÈ›a – È™i în braÈ›ele lui, pentru totdeauna.

„Romantic, incitant È™i plin de suspans.“
Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 20 de titluri ale ei fiind o prezența constantă în topurile New York Times.


Download Free Books "Totul e permis in dragoste" PDF ePub Kindle